De fiscale expertise waar u op kan rekenen.

Boekhoudkantoor in Waregem voor kmo’s en grote ondernemingen
01

Boekhoudkantoor in Waregem voor kmo’s en grote ondernemingen

Bedrijven zijn onderhevig aan steeds veranderende financiële omstandigheden. Een goede begeleiding door uw boekhoudkantoor met de nodige expertise is dan ook een must. 
Bij We Count combineren we het beste van twee werelden. Een zeer hoge graad van specialisatie en altijd een directe, vertrouwelijke lijn met onze vennoten. Hierdoor bent u niet enkel zeker van een aangenaam contact, maar ook van een zeer efficiënte behandeling van uw fiscale dossiers.
    Een solide financiële onderbouw voor uw onderneming en gemoedsrust voor u. Dat is ons objectief.

    Veelzijdige expertise

    Een solide financiële onderbouw

    Persoonlijke aanpak

    Kies voor een service op maat met een aangenaam contact.
    Een solide financiële onderbouw voor uw onderneming en gemoedsrust voor u. Dat is ons objectief.

    Jarenlange ervaring

    Veelzijdige expertise

    Veelzijdige expertise

    Laat je bijstaan door een veelzijdig team van experts
    Een solide financiële onderbouw voor uw onderneming en gemoedsrust voor u. Dat is ons objectief.

    Persoonlijke aanpak

    Snelheid en efficiëntie

    Snelheid en efficiëntie

    Vertrouw op onze snelle en proactieve verwerking.
Een team onder leiding van twee ervaren partners.
02

Een team onder leiding van twee ervaren partners.

Het sterk opgeleide team van We Count wordt geleid door Filip Robaeys en Tom De Reycke. Twee gecertificeerde fiscaal accountants met de nodige financiële en juridische kennis. Elk dossier wordt vooraf persoonlijk door één van hen doorgenomen, en afhankelijk van in welke sector uw onderneming zich bevindt, wordt u vervolgens bijgestaan door de juiste boekhouders, fiscalisten of accountants. Binnen deze samenwerking op maat volgen we steeds uw bedrijfsstrategie, gestuurd binnen het wettelijke kader. Dankzij ons weloverwogen fiscaal advies kan u als cliënt de juiste beslissingen nemen én op beide oren slapen.
03

Onze focus


Boekhouding


Nauwkeurige opvolging van alle verplichtingen en formaliteiten, van a tot z.


Fiscaliteit


Als fiscaal bureau voorzien wij optimalisatie van uw fiscale rechten en bijstand bij uw fiscale verplichtingen.


Projecten


Competente begeleiding zowel financieel als juridisch van investeringen, overnames en fusies. Elke invalshoek wordt onder de loep genomen.


Better business accountancy


Een correcte business analyse gecombineerd met de juiste vraagstelling helpt uw onderneming vooruit!

04

Accountancy en advies met een meerwaarde.

Het Waregemse We Count zorgt voor een uiterst comfortabel totaalpakket. Door uw accountancy en boekhouding uit te besteden, bespaart u tijd en geniet u van talrijke voordelen. We voeren de periodieke boekhoudkundige verplichtingen voor u uit, we zorgen voor de meest interessante fiscale optimalisatie, we begeleiden eventuele controles en brengen al uw belastingvoordelen en juridische opties in kaart voor elke situatie. Zelfs bij de delicate dossiers en moeilijke beslissingen staan we u graag bij als klankbord met vakkundig advies. Better Business. Daar gaan we voor, samen met u. We benaderen alles bovendien altijd vanuit dezelfde aangename en persoonlijke aanpak. We nemen onze tijd voor u en scheppen een confidentieel kader waar u zich goed bij voelt. Daar maakt We Count het verschil.

05

Digitale eenvoud en rapportering vanop afstand.

Dankzij ons handig online klantenplatform consulteert u makkelijk dossiers en cijfers. Met het We Count-systeem kunnen we eenvoudig uw boekhouding digitaal bijhouden, terwijl u ze via het portaal makkelijk kunt opvolgen en zelfs rechtstreeks vanuit het systeem factureren. Met een jaarlijkse licentie heeft u online controle over alles. We Count neemt de verwerking bovendien ook graag integraal van u over. Zo zorgt u voor een razendsnelle, gestroomlijnde flow van uw administratieve processen.
Digitale eenvoud en rapportering vanop afstand.
06

OVER WE COUNT

Boekhoudkantoor We Count werd in 2020 opgericht door Filip Robaeys en Tom De Reycke te Waregem.

Filip Robaeys

Filip Robaeys studeert in 1994 af als Bachelor Accountancy-Fiscaliteit aan de HOGENT. Hij zet via Securex z’n eerste stappen in de boekhoudwereld. Intussen specialiseert hij zich verder in de fiscaliteit via de opleiding Belastingconsulent in Kortrijk. Hij doet eerst heel wat jaren ervaring op, om in 2001 succesvol z’n eigen boekhoudkantoor Robafisk op te richten. In 2012 neemt Robafisk onder zijn leiding het sinds 1989 gerenommeerde Waregemse kantoor Warbofisk over. Robafisk bouwt zo zijn expertise verder uit. In 2018 wordt fiscalist Tom De Reycke vennoot van Filip. In 2020 schrijven ze met We Count samen een nieuw verhaal, met hun gebundelde ervaring en expertise als uitgangspunt.

Filip bezit, naast 25 jaar ervaring, een zeer grote expertise op fiscaal en juridisch vlak. Bovendien heeft hij intussen zijn strepen verdiend in de begeleiding van overnames. Hij wordt door klanten erg gewaardeerd omwille van zijn warme, mensgerichte aanpak.
Tom wordt door zijn academische achtergrond door de klanten enorm geapprecieerd om zijn diepgaande en correcte analyses, en dit steeds in combinatie met een passende oplossing. Hij is ook een grote meerwaarde op vlak van digitalisering en bedrijfsflows.

Tom De Reycke

Tom De Reycke studeert in 2010 af aan de Universiteit Gent als Master in de Toegepaste Economische Wetenschappen, afstudeerrichting accountancy. Nadien volgde hij nog een Master na master fiscaliteit aan de UGent. Hij start als tax consultant bij PwC en maakt nadien de overstap naar Robafisk. Na het behalen van zijn titel als Gecertificeerd Fiscaal Accountant wordt hij er in 2018 vennoot. Ze leggen samen de focus op Better Business Accountancy.

Solliciteer spontaan voor een functie bij We Count

Gebruik onderstaande knop om uw cv en motivatiebrief naar ons te verzenden. Wij nemen dan snel contact met u op om een helder beeld te krijgen rond uw verwachtingen.
Onze contactgegevens
Ondernemingsnummer
BE0475831520
We Count bv
Groenbek 16, 8790 Waregem